Na een wat haperende start van de ploeg van trainer Dick Advocaat wist PSV het afgelopen weekend een klinkende 5:0 overwinning te behalen op het geplaagde Roda JC. Het was een wedstrijd waarin de Eindhovenaren lieten zien titelkandidaat nummer één te zijn voor het huidige seizoen. Zowel in de basis als in de breedte lijken de Eindhovenaren over de sterkste selectie van Nederland te beschikken. Met een verdedigend blok op het middenveld van internationals Mark van Bommel en Kevin Strootman lijken zelfs kansen in Europa er niet kleiner op te worden. Daarnaast heeft de ploeg met het aantrekken van Luciano Narsingh meer mogelijkheden gekregen in de voorste linie. Met elf goals uit 28 wedstrijden zit spits Tim Matavz voorlopig nog op de bank en krijgt Jermaine Lens de voorkeur boven Matavz.

www.weddenbonus.com



Dat alles voor de succes moet wijken en de titel een must is dit jaar voor PSV blijkt nog maar weer eens uit het feit dat er een miljoenenaanbod van Benfica resoluut van de hand werd gewezen. De Portugezen waren bereid tegen een bedrag van zo’n slordige zeven miljoen euro de bank zittende spits van PSV over te nemen, maar dit werd resoluut van de hand gedaan door technisch directeur Marcel Brands.

Klik hier voor meer informatie over PSV.

 Achtervolgers FC Twente en Ajax wisten zich in de afgelopen transferperiode deels te versterken. Voor de ploeg uit Twente was er miljoenenaankoop Dusan Tadic, die met Chadli een geweldig duo lijkt te gaan vormen, maar in Amsterdam bleef het stil rondom transfers. Er kwam geen club voor Van der Wiel en naast verdediger Moisander, overgenomen van AZ, bleef het zeer rustig in Amsterdam. Door het nieuw uitgestippelde beleid van Ajax waarin duidelijk wordt dat de bomen niet meer tot in de hemel groeien is er een salaris plafond en worden er geen belachelijke transferbedragen meer op tafel gelegd.