John Goossens (23) heeft maandag zijn eerste training in dienst van Feyenoord afgewerkt. De van NEC overgekomen middenvelder maakte evenals de nodige andere aanwinsten zijn opwachting.

Daryl Janmaat (overgenomen van SC Heerenveen) en Mitchell te Vrede (overgenomen van Excelsior) betraden samen met de vorig seizoen al bij Feyenoord onder contract staande Kaj Ramsteijn, Guyon Fernandez en Bart Schenkeveld het trainingsveld. De laatste drie sloten het vorige seizoen af met een kwetsuur. Ruud Vormer, die Roda JC verruilde voor Rotterdam, trainde binnen.

Ook Goossens miste de laatste wedstrijden van het vorige seizoen, maar is inmiddels weer volledig fit. ‘Tijdens mijn revalidatie heb ik nauw contact gehouden met de medische staf van Feyenoord. Ik heb nu helemaal geen klachten meer, ik voel me prima. Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen’, vertelt hij op de clubwebsite.

Goossens kijkt uit naar de eerste groepstraining van woensdag. ‘Natuurlijk wordt dat een speciaal moment. Het wordt het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik weet dat het altijd druk is bij de eerste training van Feyenoord, dus dat is leuk en spannend.’